(hed)p.e. завършиха работата по своя четиринадесети албум, “Detox” и сега може да чуете първи сингъл от него и да видите официалното видео.

Detox” просто се усеща като връщане към настроението, което ме доведе тук на първо място. Да казвам каквото чувствам в този момент и да не ми пука как другите ще го приемат. Албумът ме разплака няколко пъти. Писането за семейния живот и борбите на пандемията понякога ме вълнува. Сега имам красива дъщеря и непокорен син. Този албум отразява доброто, лошото и грозното от всичко това“.

Този запис означаваше толкова много за Hed pe, тъй като се връщаме към нашите корени. Просто не можахме да направим стандартното музикално видео. Всички са станали толкова скучни и еднакви. Така че за нашия нов запис отделихме допълнително време, за да създадем нещо ново, което никой не е правил досега. Седнахме с един ъндърграунд писател, който беше написал страхотна пост-апокалиптична история, пълна с препратки към Hed и този луд свят, в който се намираме в момента. Идеята беше да създадем ново произведение на изкуството, използвайки вече съществуващи елементи, смесени заедно, за да направим нещо новo. Беше луд шанс, но ние сме горди да кажем, че е жестоко!!! Резултатът е пълнометражен анимационен филм, озаглавен Detox Planet Earth, а глава 1 стартира в петък!!!!!

Вчера сутринта се появи “Detox” – първи сингъл от новия едноименен албум на бандата, сега може да гледате и официалното видео:

Предстоящите концерти на групата:

08/11 Clifton, NJ – Dingbatz
08/12 Baltimore, MD – Zen West
08/13 Jacksonville, NC – Hooligan’s Live
08/14 Greenville, SC – Radio Room
08/15 Columbia, SC – New Brookland Tavern
08/16 Jacksonville, FL – Jack Rabbit’s
08/17 Sanford, FL – West End Trading Co.
08/18 Satellite Beach, FL – Wynfield’s
08/19 Tampa, FL – Brass Mug
08/20 Gainesville, FL – High Dive
08/22 New Orleans, LA – Southport Music Hall
08/23 Austin, TX – Come And Take It Live
08/24 Houston, TX – Scout Bar
08/25 Ft. Worth, TX – Rail Club
08/26 Renton, WA – Cantanna Festival
08/27 Odessa, TX – Ector Theatre
08/28 Abilene, TX – The Zone
08/31 Scottsdale, AZ – Pub Rock
09/01 Hesperia, CA – Whisky Barrel
09/02 Anaheim, CA – House Of Blues
09/03 San Diego, CA – Brick By Brick