Това лято Florence + the Machine се завръщат с дългоочакван нов албум, озаглавен “High As Hope“. Албумът излиза днес в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg: .

Първият официален сингъл от албума е песента “Hunger“, която Florence + the Machine описват като проект, който дефинира музикалната им кариера. “Hunger” съчетава в себе си интимния, откровен лиризъм на The Florence + the Machine, създаващ усещането за приемане и общност. Песента разказва за търсенето на любов в неща, които може би не са любов и за стремежа да бъдем по-малко сами, който в някои случаи ни прави още по-изолирани. “Понякога, когато не можеш да изразиш чувствата си, ги изпяваш“, споделя Florence.

Новият албум “High As Hope” е олицетворение на артист, който изглежда по-уверен от всякога. Текстовете на песните ни пренасят в тинейджърските години на Florence, но ни предлагат една по-зряла гледна точка. Florence споделя, че “щастието не винаги трябва да е голямо и драматично. Често го срещаме в ежедневни неща. В този албум има много любов, има и самота, но много любов!

High As Hope” е албум за паденията и възходите с текстове, пропити с радост и ярост. Но радостта безспорно доминира и в крайна сметка побеждава. “Човек винаги трябва да се развива и да работи върху себе си. Аз все още имам върху какво да работя, но като че ли вече следвам истинското си Аз. Чувствам се по-комфортно със самата себе си.” И за Florence Welch това е само началото на много дълго пътешествие.

Florence + the Machine – ‘High As Hope’ – Съдържание:

1.June
2.Hunger
3.South London Forever
4.Big God
5.Sky Full of Song
6.Grace
7.Patricia
8.100 Years
9.The End of Love
10.No Choir