В началото на април се очаква анонс и на следващата голяма група за Главната сцена

Фестивалът в Пловдив с участието на Evanescence и Guano Apes става все по-голям, нови 12 групи бяха потвърдени за първото издание на Hills Of Rock, който ще се проведе на 30.06 и 01.07 на Гребния канал в Пловдив. Фестивалът ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Existance

Френската хеви метъл банда Existance, румънците Basska, гърците Folk & Roll, Conquering Lion от Македония, Shakalakazoo от Сърбия, наред с българските Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия и Уикеда ще забият на две допълнителни сцени, които ще бъдат изградени на територията на фестивала. Освен тях е потвърдена и още една група за главната сцена, която ще бъде обявена в началото на месец април.

Билетите на цена от 80 лв. за двата фестивални дни са на изчерпване, а последни бройки ще намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “Нa Тymno”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Обявените до момента групи за Hills Of Rock2017:

EvanescenceGuano Apes, Raveneye, ImminenceExistance (FR), Basska (RO), Folk & Roll (GR), Conquering Lion (MK), Shakalakazoo (SR), Sevi, Siluet, Krossfire, Dream Skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bо, Lieveil, Мерудия и Уикеда.