Вчера започна първото издание на фестивала Hills of Rock, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Въпреки горещото време, час преди да отворят вратите пред входовете имаше чакащи, желаещи да заемат най-първите места пред сцената. Точно 16 групи излязоха на различните сцени на фестивала, но истински фурор предизвикаха Evanescence, които идват за първи път в България. Енергията, с която Ейми Лий изпълни сцената, се пренесе и към хилядната аудитория и се превърна в незабравим спомен в съзнанието на всеки успял да присъства на шоуто и на първия ден от Hills of Rock.

Ден втори започва отново в 17:30, а на сцената ще видим групи като Guano Apes, Three Days Grace, Existance, Контрол, PIF, Ревю, Plastic Bo, Bobo & The Gang и много други.

Билети за фестивала могат да се закупят в OMV, билетната каса пред община Пловдив, както и на място на входа на Hills of Rock.

Фестивалът Hills of Rock ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.
Очаквайте още тонове снимки в нашата специална галерия!