Метъл бандата Ice Nine Kills ще подгрява американците Papa Roach и Hollywood Undead на съвместния им концерт на 2 март в зала Универсиада, София.

Ice Nine Kills са една от най-атрактивните и модерни американски групи. Бандата постига множество успехи и има изключително голяма фен база по целия свят! Албумът им “Every Trick in the Book” (2015) дебютира в топ 5 на класацията Billboard Hard Rock Albums, а последният им студиен запис “The Silver Scream” (2018) провокира почитателите със своята концепция – всички парчета са вдъхновени от различни филми на ужасите.

След невероятния успех в САЩ с най-голямото си турне до момента (съвместно с Shinedown), Papa Roach тръгват на Европейска обиколка с петорката Hollywood Undead! Американските банди включват и България в предстоящото турне и обещават взривяващо шоу на 2 март 2020, в зала Универсиада.

Билетите за концерта на Papa Roach и Hollywood Undead в София са на цена от 65 и 75 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.