Във връзка с престоящите концерти на 19 и 20 юни на Sting в Античен театър Пловдив и участието в тях на реге звездата Shaggy, се появиха в медиите доста спекулации, затова, че публиката е информационно заблудена и че Shaggy подменя по някакъв начин хедлайнера Sting.

Искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни. Концертите ще протекат по следния график: вратите на Античния театър ще бъдат отворени в 18:30 часа; Около 20:15 часа ще излязат Sting и Shaggy заедно на сцената и ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум 44/876. След това Shaggy ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Sting ще изпълни собствената си програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Очевидно е, че голям артист като Sting винаги във всяко ново турне търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими спектакли. В последния му концерт в Арена Армеец миналата година специален гост беше синът му Joe Sumner. Този път Shaggy ще бъде един допълнителен бонус за българската публика.