Аlternative Rock Night – Innerglow & DJ Major at Live & Loud

На 14.12 (четвъртък) столичният клуб Live & Loud ще посвети вечерта изцяло на алтърнътив рока. Сцената ще покорят група Innerglow – ново и обещаващо име на българската сцена. За настроението преди и след тяхното изпълнение ще се погрижи DJ Major, който повече от година трупа опит като инди/алтърнатив музикален селектор в нощния живот на София.

Innerglow залагат на авторска музика в електро-рок стил със смесица между електронни и живи инструменти.  Групата се стреми да налага собствено звучене с множество алтърнатив, поп, денс и фънк елементи. Заедно с авторския си материал четиримата от формацията изпълняват и кавъри на групи като Coldplay, Muse, U2, Depeche Mode, Royal Blood, Beatles и други класически и модерни банди.

Innerglow е създадена от бивши членове на рок групата CRUSH, към които се присъединяват музиканти и от Viperfish и Rock Unknown Persons. Бандата е част от лейбъла Homeovoxmusic.

На 14.12 в Live&Loud Innerglow ще изпълнят за първи път на живо двете си най-нови авторски песни, а DJ Major ще предложи няколко тематични и специално подбрани музикални сета, които в комбинация с живия заряд на Innerglow ще направи вечерта наистина специална.

Начало точно в 21:00ч., не го пропускайте!

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/294405271048052/