Специален гост на събитието ще бъде Тино с неговата банда

Дългоочакваният дебютен албум на Innerglow – “Satellites” е напълно готов и момчетата от бандата нямат търпение да го представят с концерт на живо – тази събота, 27 ноември, в столичния Sofia Live Club. Експлозия от рок, алтърнатив, денс, фънк, трап и дъбстеп – всичко това е Satellites, а в събота вечерта, феновете ще го чуят за първи път на живо – в пълния му блясък и в перфектен звук и вид. Присъстващите ще се насладят, както на най-новия авторски материал на бандата, така и на суперуспешните и вече любими парчета като Chained In Love, So Long, Lost, Little Magnets и други. За първи път Innerglow ще предложат и физическо копие на албума си и други мърч-изненади, които ще могат да се закупят на място.

Специален гост на събитието ще бъде човекът с емблематичен глас – Тино, който ще даде ударен старт на вечерта с мощна доза от своята авторска музика. С него ще бъдат музикантите Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара). Тино ще стартира своя сет точно в 20:00, а в 21:00 на сцената ще стъпят и Тодор Ковачев (вокал), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани) от Innerglow.

През октомври тримата пуснаха поредното силно парче в стил Innerglow, с чудесно видео към него и това е Hurt Ya, а песента заслужено се радва на силна подкрепа и присъствие в телевизионния и радиоефир. След премиерата в Sofia Live Club, бандата ще се отправи и на минитурне по промоцията на албума, с концерти във Варна – на 3 декември, в Бургас – на 4 декември и в Пловдив – на 11 декември.

При провеждане на събитията ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19.

За всичко актуално около бандата последвайте Innerglow тук.

Присъединете се към събитието на 27 ноември в Sofia Live Club тук.

Билети за него можете да намерите онлайн тук на цена 15 лв. или на място в деня на концерта на цена 20 лв. за билет.

Чуйте и вижте Hurt Ya” тук и слушайте Satellites в Spotify канала на Innerglow от 3 декември.