Днес е официалната премиера на новата песен “Start Over” на българската поп рок група Innerglow. Със сингъла и неговия видеоклип, бандата слага край на пълната с изпитания година и “започва отначало” още в навечерието на 2021-а.

С вдъхновяваща мелодия и танцувален ритъм, “Start Over” смесва обичайните инди-алтърнатив влияния на групата с модерен електронeн денс. Песента е и първи сингъл от предстоящия дебютен албум на бандата, който се очаква през пролетта. Със “Start Over” момчетата приключват ударно годината, изпълнени с нови надежди и амбициозни планове за следващата.

Видеоклипът към песента е с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които бандата работи и по видеата на “Chained In Love”, “So Long” и “Little Magnets”. Момчетата от Innerglow вече са четирима след като към Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Матей Христосков (ударни) и Петър Желев (китара) се присъедини и Христо Михалков на баса. Бандата успя да се наложи на българската музикална сцена със своя специфичен стил, повлиян от най-модерните образци в поп и рок музиката. Момчетата правят изцяло авторска музика на английски език и се отличават със специфични, мелодични и емоционални вокали.

С новата си песен “Start Over”, Innerglow затвърждават мястото си сред най-свежите явления на българската музикална сцена. Те са част от музикалния лейбъл Homeovoxmusic. В месеците на карантина групата работи усилено по дебютния си албум, който определено има с какво да изненада фенове и меломани.