Българската супергрупа Intelligent Music Project набира все по-голяма скорост след успешния The Creation Tour в края на май. 

Концертите дадоха криле на големите български музиканти, които в компанията на една от най-популярните звезди на световната рок музика – Ronnie Romero, Bobby Rondinelli (Rainbow) и Carl Sentance (Nazareth) напълниха залите в Пловдив, Варна, Бургас и София, а след това взривиха и гръцката публика в Солун.

За всички, които тогава не са успели да присъстват на въздействащото рок шоу на Intelligent Music Project, както и за тези, които са били там, но не им е стигнало, българската рок група, предвождана от Ronnie Romero, ще зарадва още веднъж своите фенове в София, този път в една по-различна обстановка – на традиционния Sofia Summer Fest. 

„Заредени сме с още повече енергия след успешното турне в края на май. Във всички градове, в които свирихме, видяхме една публика, която истински се наслаждаваше на музиката ни, на това, което виждат на сцената, на РоRonnieни, който постоянно се шегуваше и вдигаше хората на крака не само с бързите, но и с бавните песни. Ще изсвирим някои неща, които до момента не сме изпълнявали, също и някои от тези, които пропуснахме на последните концерти“, споделя китаристът на групата Бисер Иванов.

„Имаме фенове, които идват на всеки наш концерт – независимо кога е и къде е. Обяснявам си го с това, че те просто знаят какво да очакват, а това е безкомпромисен звук, хубава музика, класни музиканти и най-вече положителни послания. Различното на Sofia Summer Fest ще бъде, че концертът ще е на открито, в непринудена обстановка, а публиката, в това число и аз, ще можем да се охлаждаме със студена бира в ръка. Това си е добър бонус!”, сподели създателят на Intelligent Music Project и автор на музиката и текстовете на групата д-р Милен Врабевски.

Датата е 18 август, часът е 20 ч., а мястото – зад Национален музей „Земята и хората“. Билети може да закупите от мрежата на Eventim – https://bit.ly/2V8oSMl.