„If“ излиза седмица преди дебюта на супергрупата на софийска сцена на Rebel Rebel

Днес е премиерата на последния официален сингъл от дебютния албум на Me and My Devil. Новата песен за пореден път хвърля в изненада феновете на супергрупата. “If” е меломанска атака със златен звук от 70-те, сурово гръндж звучене, тежък бийт и характерни за поп музиката вокали.

Това ще бъде и последният сингъл преди Me and My Devil да пуснат и оставащите четири песни, които влизат в първия албум на групата през есента. Въпреки че всички сингли в него са изненадващи и нетипични, обединява ги тягата на добре работещия синхрон между членовете на бандата и просторът на музикалните им идеи.

В артистичното видео cameo участие има София Добрева ака Nolita No – популярният дизайнер с тясна връзка с музикалната сцена у нас и автор на aртуърка към парчетата на Me And My Devil, екзотичната Виктория и величественият Carcass – кане корсо талисманът на всички банди, под шапката на Projector Plus. Режисьор на видеото е Ангел Каспарянов:

“If” излиза само седмица преди Мe And My Devil да се качат на сцената в първия ден на алтернативното събитие на лятото Rebel Rebel в Маймунарника на 17 и 18 юли. Това е и първият концерт на бандата на софийска сцена, след участието им на фестивала Music Daze в Пловдив.

Rebel Rebel събира на една сцена осем от актуалните групи от независимата алтернативна вълна. В двата поредни дни своята музика ще представят ALI, No More Many More, Jin Monic, Stop The Schizo, Lek City Case, NIB: Now in Bulgaria и американците Tropе.

Me And My Devil са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

Следете MAMD тук: Facebook, Instagram, Spotify, Bandcamp.