Ицо Хазарта, който отново е кандидат за депутат, пусна нова песен. Тя е посветена няколкото месеца, в които беше народен представител в 47-ия Парламент.

Парчето се казва „Депутата Христо“ и в нея Ицо осмива политическите си опоненти. Освен строфи за т.нар. политици Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Слави Трифoнов и Тошко Йорданов, на няколко пъти се чува и гласът на “класната” Десислава Атанасова.

Поименно – за Бойко Борисов: “Санирам и малко скъпо асфалтирам, тренирам с Реал Мадрид на стадиона, добре, че дъщеря ми е в Барселона”.

Ахмед Доган: “Дай му два милиона да проектира язовир и да пазиме етническия мир”.

Костадин Костадинов – “Копейка, каква е твоята прогноза, твоите хора ще се фраснат ли четвърта доза? Догодина обещавам да не те тормозя”.

Тошко Йорданов “Ей, бройлер, ще ти купя бойлер. Нека ти помогна, стига с тая мизерия. Това е една мистерия – как успя да го поемеш целия едновременно и на Дългия, и на Дебелия?”.

Парчето „Депутата Христо“ беше пусната и във Facebook профила на „Продължаваме промяната“ с краткото описание: „Изтекоха ни „опорките“.

Ето и целия текст на песента:

Супер аматьор между професионалисти. Всеки си намира каквото търси. Като си тръгнал за вълци, не забравяй и отровата за мишки. Гледай мача, вземи бира-скара. Викай подпалвача – нека изгаси пожара. Остави бедняка да си избере лихваря. Май овцата пак е влюбена в месаря.

Сбъднах си мечтата да съм на заплата и от време на време да гепя нещо от децата ти. ” Гепа кинти, гепа, гепа кинти. Аз съм мръсен, ама те са толкоз чисти. Ремонтирам, яко тъпо аз рапирам.

Санирам и малко скъпо асфалтирам, тренирам с Реал Мадрид на стадиона, добре, че дъщеря ми е в Барселона. Целуни ръката на попа в манастир, целуни ръката и на великия везир. Дай му два милиона да проектира язовир и да пазиме етническия мир.

В парламента, май съм бил надрусан аз, каза абсинетния към руски газ.

Припев: Момчета, идвам да ви разваля банкета. Сори, този път съм без балета. Виж какво, според мен за всичко е виновен лично депутата Христо. Кажи честно – побърка ли се? Батко не наяде се, но поне наспа ли се. Ето продаде се.

Според мен за всичко е виновен депутата Христо. Ей го 8 месеца и вече нищо. Абсолютно, мани го тоя чичко.

Първата ми работа беше да вдигна бензина с лев, това за мене беше страшен кеф. От тоя лев 70 стотинки са за мен, а трийсетте ги нося лично на Асен.

Няма как да бъда кратък и да не спомена нещо мило за гласа, който лекува запек. Шефке, много ме кефиш с тия твойте цайси, заклевам се при други обстоятелства – сеш’се.

Копейка, каква е твоята прогноза, твоите хора ще се фраснат ли четвърта доза? Догодина обещавам да не те тормозя. Дай ми 20 гласа да легализирам коза, ш’си траем. Красива резиденция, знаем. Обичам възрожденци под наем. Последно, кажи честно, мон амур, толкоз ли е вкусен тоя руски шнур?.

Ей, бройлер, ще ти купя бойлер. Нека ти помогна, стига с тая мизерия. Това е една мистерия – как успя да го поемеш целия едновременно и на Дългия, и на Дебелия?

Мойта – лесна. Има аерогара. Трудното е да напишеш коментара. Затова нека сам изям кафявата попара във държавата на двамата шопара.

Припев: Виж какво, според мен за всичко е виновен лично депутата Христо. Кажи честно – побърка ли се? Батко не наяде се, но поне наспа ли се. Ето продаде се.

Според мен за всичко е виновен депутата Христо. Ей го 8 месеца и вече нищо. Абсолютно, мани го тоя чичко.