Boarding House Reach” – третият самостоятелен албум на Jack White ще се появи на 23 март 2018 от Third Man Records, лейбъла на Jack. Предварителни поръчки на адрес:

Преди няколко седмици се появиха песните “Connected By Love“, “Respect Commander” и “Corporation“, чуйте и новото “Over and Over and Over“:

Boarding House Reach Tracklist:
01. Connected By Love
02. Why Walk A Dog?
03. Corporation
04. Abulia and Akrasia
05. Hypermisophoniac
06. Ice Station Zebra
07. Over and Over and Over
08.Everything You’ve Ever Learned
09. Respect Commander
10. Ezmerelda Steals The Show
11. Get In The Mind Shaft
12. What’s Done Is Done
13. Humoresque

В записите участват: барабаниста Louis Cato (Beyoncé/Q-Tip/John Legend), басистката Charlotte Kemp Muhl (The Ghost Of A Saber Tooth Tiger), клавириста Neal Evans (Soulive/Talib Kweli/John Scofield) и перкусиониста Bobby Allende (David Byrne). Бек-вокалите са записани от Ann and Regina McCrary от госпъл-триото The McCrary Sisters.