Jaya The Cat се завръщат в България по покана на Терминал 1 след година и половина отсъствие от нашата сцена.

Групата разпродаде първия си концерт само за четири дни след обявяването му. Организаторите обявиха втора дата, която ще се състои на 28 февруари, четвъртък. Локалният съпорт отново е поверен на Plastic Bo. и Selector Lazy Face. Вратите на клуба отварят в 21:00 часа, а началото е предвидено за 22:00 ч.

Програмата за двата концерта на Jaya The Cat ще бъде идентична. Вечерта започва със сет на Selector Lazy Face. Веднага след него на сцената ще се качат музикантите от Plastic Bo.  Едни от най-известните им песни са „Самолет“, „Ставри“, „11 коловоз“, „Двама“, „Две нощни пеперуди“, кавър-версията на „Телефонна любов“ на Васил Найденов и други.

Софийската публика ще има възможност да чуе парчета от най-новия албум на Jaya The Cat – A „Good Day For The Damned”. Нетърпението за предстоящата среща е взаимно и бандата обещава да се завърне подобаващо у нас с един незабравим концерт. Традиционно, Jaya The Cat събират между 1200-2000 души публика, при различните си гостувания в София.

Билети за концерта на JAYA THE CAT на 28 февруари се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. на самата дата и място.
Интересът е голям и се очаква също да свършат много преди самата дата и да не се предлагат на място. Броят им е ограничен! Каси: щандовете на Eventim на ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.