На третата вечер от поредицата „Метъл Фабрика“ на 3 юли ще гостуват бадите  JFT и Dumbfound. Специално включване ще направят и PSMK

На 3 юли /петък/ като част от събитията под шапката „Метъл Фабрика“ ще свирят JFT и Dumbfound. И двете банди са от ново поколение – свежи, със собствен стил и виждане за сливането на стиловете в музиката. Звучат модерно и свирят за забавление.

Вече не им се седи на тихо, искат да ви срещнат и са подготвили специални сетове. И двете групи работят по нови албуми и това означава, че на представянето им този пвтък ще чуем нови парчета още преди да са издадени.

JFT имат разчупен стил – смесват пънк, хардккор и рап. Запознайте се с музиката им на профила им в spotify и имайте наум, че те я правят „не заради славата и каквото и да било, а заради взаимоотношенията с хората“ сиреч намират смисъл в съществуването на бандата най-вече в свиренето на живо.

Алтернативните Dumbfound също интегрират елементи от различни стилове в музиката си – ню метъл, гръндж, пост-рок… и залагат на грууви мелодии и на визиите. Както самите те казват: „Крайната цел е пълно аудио-визуално потапяне на сетивата в обширния вътрешен свят на Dumbfound, привидно осеян с противоречия, но в основата си обединен от движещата сила на по детски чистата идея – да се изразяваме без задръжки.“ Можете да чуете дебютния им албум „Eat“ от 2017г. във всички стрийминг платформи.

Билети Ранно Пиле 10лв.

Стандартни Билети 12лв.

Билети онлайн: https://bit.ly/MetalFactory03July

Метъл Фабрика се провежда на открито в двора на Фабрика 126  и се провежда при стриктно спазване на разпоредбите и ви съветваме да закупите билетите си навреме.

Метъл Фабриката отваря врати в 19.00ч. След приключването на сетовете на изпълнителите, програмата продължава с обилно количество метъл музика до сутринта. „Фабрика 126“ се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.  „Фабрика126“ предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.