Душата на миналогодишното издание на A to JazZ ще се срещне с българските си фенове на 24 април в Sofia Live Club

1053232_1074202605935323_1238833972783156117_o

Вълната от емоции, джазови мелодии, иновативният подход към музиката и приковаващият кадифен глас на José James се завръщат! Още след първата среща на артиста с българската публика по време на миналогодишното издание на фестивала A to JazZ знаехме и вярвахме, че това няма да е последният ни допир до този изключителен музикант. Този път той ще е още по-близо до публиката, в интинмна обстановка, с нов и разтърсващ проект.  Дата на срещата е 24 април, а мястото, в което музиката на José и публиката ще се слеят, за да продължат една история, е Sofia Live Club.

Love in a Time of Madness е името на предстоящия четвърти албум, който ще бъде издаден от световноизвестния лейбъл BLUE NOTE. Албумът ще се появи през 2017, а дотогава  ще сподели с публиката всяка нота от него в една приятелска и задушевна обстановка. Българските фенове са едни от малкото избрани, които ще имат огромното щастие да чуят най-новото от José и да участват пряко в създаването на албума. Този факт никак не е изненадващ, тъй като José James буквално се влюби в енергията и отношението, което родната публика му подари по време на A to JazZ.

Ето какво споделя José James за новия си проект, който ще чуем съвсем скоро: Love in a Time of Madness e може би най-личният албум, който съм правил досега. Исках да споделя парчетата, които съм написал, с феновете си още преди той да бъде издаден. Мисля, че това изгражда една невероятно връзка с публиката. Позволява ми да видя как хората реагират на всяка песен, кое ги вълнува и защо. Искам да включа само парчета, които вдъхновяват. Щастлив съм, че споделяйки музиката си по този начин, мога да включа феновете си в създаването на този албум. За мен няма по-голяма награда от това.“

По албума Love in a Time of Madness José работи с едни от най-ключовите имена от световната сцена като John Legend, Frank Ocean, Usher, Miguel и много други. Цялото това богатство и нестандартен подход в представянето на джаз музиката ще чуем на 24 април в Sofia Live Club.

Местата за тази необикновена среща са ограничени. Лимитрано количество билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg.

Детайли за концерта може да следите в официалната страница на събитието във Фейсбук.