Kid Rock се завръща с три нови песни, които следват съобщението по-рано тази седмица за голямо пролетно и лятно турне. Музикантът издаде агресивната, политически оцветена рок песен „We the People“, по-сърдечната „The Last Dance“ и кънтри парчето „Rockin’“. Можете да чуете и трите по-долу.

За “The Last Dance” Рок разказва: “Това е рокендрол песен, разказваща за моите родители и връзката им. Те са женени от повече от 50 години. Как, по дяволите, се случва това в днешно време, аз не знам, но Бог да ги благослови“. Слушайте песента по-долу и поръчайте тук.

За “Rockin’“, Kid Rock казва, че това наистина е по-скоро кънтри парче. Задушевното изрязване в средно темпо може да се чуе в плейъра по-долу и е достъпно за поръчки тук.

Другата нова песен следва в неговата по-рап-рок, хаплива форма на политически коментари. Казва се „We the People“. Както Rock заявява: „Това е една от онези хард рок рап мелодии, които, добре, знаете цялата лудост, която се случва в нашия свят през последните няколко години с политиката и поляризацията и гледането накъде върви тази страна. Социална справедливост. Нямам нищо против да получавам удари, но отвръщам, мамка му, и удрям силно“. Песента може да се чуе по-долу и е достъпна за поръчка тук.

Турнето, подкрепено от  Foreigner, Grand Funk Railroad и Jason Bonham’s Led Zeppelin Evening и Trey Lewis започва през април. За повече информация – посетете kidrock.com