Плажна музикална Балканиада се задава на 28 юли на Къмпинг Градина

На 28 юли Kite Bar на Къмпинг Градина става домакин на едно от най-атрактивните и различни морски събития това лято – Kiril Djaikovski ft. TK Wonder Live на Balkan Beat Beach Party

На самия плаж пред ембламатичния бар ще бъде построена специални сцена и зона, на която ще се вихрят балкански ритми до изгрев слънце, поднесени от легендарния македонец Kiril Djaikovski, американската изпълнителка TK WONDER, мултиталантливия български продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея.

Kiril Djaikovski & TK Wonder Live

Пионер в миксирането на класически етно мелодии със съвременна  електроника, Кирил Джайковски пристига за Balkan Beach Party със собствен инструментален бенд и взривоопасната ТК WONDER зад микрофона. Световнопризнат композитор, DJ и продуцент, Джайковски няма равен, когато става въпрос за ‘експортирането’ на балканската музика извън обособените й граници, за което свидетелства и разпростиращата му се над две десетилетия кариера.

От своя страна бруклинската фурия ТК Wonder сама по себе си представлява същински енергиен извор, преплитащ умело красноречиви рими към психаделичния дръм енд бейс на Джайковски.

COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV & AVIGEYA / АВИГЕЯ Live

Специални гости на 28 юли ще бъдат и българският продуцент Иван Шопов и момичетата с ангелски гласове от фолклорна група Авигея, които ще представят албума си „Канатица“, както и част от новите си, неиздавани композиции.

Магично единство от приказни вокали, сливащи се с футуристичните вълни на различни електронни стилове от ambient, idm, nu-jazz, dubstep до drum and bass, съчетани с редица музикални инструменти – кавал, китара, пиано, стоят в музикалната основа на албума „Канатица“, който ще може да бъде закупен и на място.

Повече информация около събитието следете тук: Kiril Djaikovski ft. TK Wonder Live на Balkan Beat Beach Party 

Balkan Beach Party: Kiril Djaikovski ft. TK WONDER LIVE + Ivan Shopov & Avigeya

28 юли, Kite Bar, къмпинг Градина

Начало: 22:00 

Билети:

Стандартни билети от 25/30лв. са в продажба в мрежата на Ticketportal.bg, в цялата страна  в бензиностанции OMV, Booktrading, НДК и На Тъмно.

Онлайн билети директно от тук:

http://bit.ly/Kiril_Djaikovski_KiteBar 

Билети Ранно Пиле от 25лв. само на Kite Bar – Kъмпинг Градина.