За съжаление, концертът на Beth Hart в София се отлага за 2021-ва. Ето съобщението на организаторите:

“Скъпи фенове на Beth,

Заради ситуацията с COVID-19 в световен мащаб Европейският континент остава затворен за граждани, влизащи от САЩ . В същото време продължават да важат наложените рестрикции за концертните зали на закрито, което прави невъзможно провеждането на големи културни събития през есенния и зимния сезон.

Това наложи Beth Hart да отмени голямото си европейско турне, предвидено за тази есен в десетки градове на Германия, Чехия, Румъния, включително и концерта ѝ в България на 19.10.2020 г. Екипите ни положи всички усилия и договориха нова дата за среща на българската публика с американската блус звезда.

Новата дата за концерта на Beth Hart в България е 9 юли 2021 г., зала 1 на НДК.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За онези от вас, които нямат възможност да посетят новата дата, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 г. Презаверките/ замяната ще могат да се правят в Eventim по установен ред. Подробности ще намерите в линка: http://www.bgsoundstage.com/#inf_corona

Благодарим ви за доверието, за търпението, за добрия вкус към музиката! Сигурни сме, че верните фенове на Beth ще я докачакат и отново ще могат да я прегърнат през юли 2021.

Екипът на BG Sound Stage”