Гответе се за 5-часово историческо шоу с четирите култови банди – тази събота, 21 април в “Арена Армеец”!

Историческият концерт на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация на 21 април в зала “Арена Армеец” ще се излъчва директно онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина, а и за тези, които нямат възможност да присъстват в залата. 5-часовото зрелищно шоу на четирите култови банди ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото “Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието….

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на: http://svetlio.bg/live/

Началният час на излъчването е 18.30 ч., а цената на билета за всички е 10 лв.  Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена. На нея ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на  ъндърграунд културата в края на  80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни – “Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и много други.

Билетите за култовото събитие на 21 април в “Арена Армеец” се продават с пълна сила в интернет на Еventim.bg и още на касата на Еventim на ул. “6-ти септември” 58, ет 1, в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Office1Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Usit Colours, Български пощи, клуб Строежа, Вастелс България, магазини Технополис, книжарница Бард и други.

Цената е 35 лв. за билет за терен и 40 лв. за седящо място. В деня на събитието и на място (ако все още има), билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация.

Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Ето и програмата за 21 април (събота) по часове: 

17:30 – Отваряне на входовете на залата

19:00 – Нова Генерация

20:00 – Ревю

21:15 – Контрол

22:35 – Хиподил

Забранено е внасянето в залата на: храни и напитки; видео камери, фотоапарати и аудио записващи устройства; оръжие; всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки и др.;

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на:

http://svetlio.bg/live/

Начален час 18.30 ч. Цена на билета за всички – 10 лв.

Можете да се присъедините към събитието на концерта онлайн ТУК.
Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.

Билети можете да закупите от ТУК.

Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега, (а евентуално и след това), а датата 21 април 2018 г. ще бъде “най-щастливият ден” за хилядите фенове на тези банди.

Организатор на събитието е SKD SOUND, a съорганизатори са екипът на STROEJA, който поема реализирането на продукцията и REJOY.