Историческото събитие ще бъде излъчено на живо от Hollywood Bowl на 27-ми октомври от 19:45 PT (5:45 българско време) през YouTube канала на бандата youtube.com/linkinpark

В края на тази седмица Linkin Park ще представят концерт трибют в чест на своя колега и приятел Chester Bennington, в една незабравима нощ с музика в Hollywood Bowl, Лос Анджелис. Билетите за събитието, което ще се състои в една-единствена нощ, бяха разпродадени веднага, но феновете ще имат още един шанс да изживеят историческия концерт.

“Linkin Park & Friends Celebrate Life In Honor of Chester Bennington” ще се излъчва безплатно на живо единствено в YouTube този петък, 27-ми октомври от 19:45 PT (05:45 ч. наше време в събота сутрин) на youtube.com/linkinpark.

Историческият концерт ще бъде първият, с който Linkin Park излизат на сцената заедно, след смъртта на Chester на 20-ти юли. Редица невероятни артисти ще се присъединят към групата, включително Blink-182, Machine Gun Kelly, Jonathan Davis от Korn, Kiiara, Zedd, членове на No Doubt, System Of A Down, Yellowcard, Avenged Sevenfold и много други.
Като един от най-големите канали в дигиталните платформи, YouTube канала на Linkin Park има над 10 милиона последователи и 4,7 милиарда гледания. Само последният видеоклип на групата към песента “One More Light” натрупа повече от 33 милиона гледания.

Не пропускайте специалното събитие в чест на човека, който се докосна до живота на толкова много хора по света.

Linkin Park основаха фондацията “The One More Light Fund” в чест на Chester Bennington. Тя е част от нестопанската организация “Music For Relief”, която е съоснована от Bennington, и ще бъде в чест на щедрия дух и желание да помогне на другите.