За съжаление, се налага да отменим клубния лайв на ALI и Jasmine Whale, който трябваше да се проведе на 17 юни в Sofia Live Club, заради ковид карантина.

Билетите за него ще важат за следващата софийска дата на групите – 22 юли в Маймунарника в Борисовата градина.

А ако все пак, желаете да ги върнете, можете да получите парите си обратно, като се свържете с help@bilet.bg / Билет Бг ООД
Сумите се възстановяват до 90 дни след пусната заявка.

Закупилите билети онлайн (Борика или PayPal),ще получат сумата си автоматично след направена заявка на имейл help@bilet.bg.

Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) – трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка и наложен платеж стойността на билетите), или да посетят офиса на Bilet.bg , като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовите си бележки, заедно с билетите/ Опция Преглед). Задължително условие е и да запазят дата и час на посещение.

Всички заплатили в брой или с платежен метод Epay (каси на Office 1, На Тъмно и FastPay, каса на Easypay/ банкомат, Mastercard & Visa , Банков трансфер) трябва да се свържат с Bilet.bg на help@bilet.bg, за да изплатят сумата в брой в офиса им или да предоставят следните данни: Банкова сметка и Името на титуляра ѝ.

Благодарим за подкрепата! Рокендролът ще победи!