Концертът на легендарния вокалист на Pantera – Philip H. Anselmo  в София ще се състои на 6 август 2021г. Промяната на датата за шоуто се налага заради форсмажорните обстоятелства, пороадени от  световна пандемия от коронавируса Covid-19.

За съжаление, поради продължаващите ограничения за пътуване в и от САЩ и наложените ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа и България поради нестихващата пандемия от коронавирус Covid-19, турнето на Phill Anselmo & The Illegals се отлага за 2021г. Мениджмънтът на артиста успя да пренасочи цялото европейско турне, включително датата в България, за 2021г. Новата дата за концерта на Philip H. Anselmo, на който ще представи целия „Vulgar Display of Power“ на Pantera в София, е 6 август 2021г.

Всички категории закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без нужда от презаверка. Phill Anselmo & The Illegals изпращат искрените си пожелания на всички да бъдат здрави и молят феновете си за разбиране и търпение в този труден за всички период.

         Билети за концертът на 6 август 2021 може да намерите на следните места:

         Онлайн Билет: http://bit.ly/PhilipAnselmoPantera чрез системата на PaySerа;

         По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995;

         На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България;

Следете събитието във facebook: https://www.facebook.com/events/2451076568449366/