Сензационната пост-рок/метъл група Russian Circles идва в София за концерт на 13 ноември в столичния клуб *Mixtape 5* по покана на „Грешния Организатор”. Поради почти напълно разпродадената зала с капацитет от 200 човека, събитието се мести в по-голямата зала А-side на столичния клуб *Mixtape 5*.

Билетите за концерта могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic или в The Wrong Bar. Струват 30 лв, като в деня на събитието и на входа ще са по 35лв.

Russian Circles са американска инструментална пост-рок/метъл група създадена през 2004 г. в Чикаго. Вече доказала се като едно от най-големите имена в пост-рока, групата основно е хедлайнер по участията и турнетата си. Дълъг е списъкът с концерти и фестивали, на които са взели участие за 12 годишната си история. Година след участието си на SXSW, Russian Circles правят и първото си турне в Обединеното Кралство, където са подгряващи не на кого да е, а на великите TOOL. В ранните си години са правили турнета с BorisIsis the bandRed SparowesMinus the BearDaughtersCoheed and CambriaMONO (Japan)Pelican и др.

Подробности – в раздел “Календар

Russian Circles & Helen Money – 13 Ноември – Mixtape 5