След като всички билети, за обявения преди около 20-тина дни концерт на While She Sleeps, се разпродадоха напълно, организаторите от Wrong Еvents споделиха тази сутрин, че събитието се мести в по-голяма зала заради големия интерес. От B-side в А-side на столичния клуб *Mixtape 5*.

Остават малко повече от 2 месеца до първото им гостуване в България. То ще е на 7 ноевмри в София. Билетите за концерта остават на същата цена от 20лв и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg.
Събитието в Фейсбук е тук – https://www.facebook.com/events/1074935969252115/

While She Sleeps са английска метълкор група създадена през 2006 г. в Шефилд. Музиката им е повлияна от групи като Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid,Gallows and Alexisonfire. Звукът на групата се отличава с ниско настроени китари, силни бас тонове, крещящи вокали и бърз ритъм на барабаните, понякога допълнени с мелодични китари и интерлюдии на пиано. Запитан за развитието между техния дебютен мини-албум и “This Is The Six”, китаристът Welsh твърди, че те не са променили драстично звученето си – “супер тежко, но освен това и твърде мелодично”.

whileshesleeps_270212_159