Италианските метъл титани Lacuna Coil пуснаха текстово видео към наскоро издадения си сингъл “Never Dawn”.

Never Dawn” демонстрира характерния звук на Lacuna Coil с познатите натрапчиви мелодии, мощни китарни рифове и хипнотизиращите вокални хармонии на Cristina Scabbia и Andrea Ferro. Песента навлиза в дълбините на човешкия дух, изследвайки темите за устойчивостта, вътрешната сила и вечната борба между светлината и тъмнината.

За “Never Dawn” Lacuna Coil си партнират с Cmon, известният издател на настолни игри зад популярната игра “Zombicide”. „Never Dawn“ е забележително допълнение към последния проект на Cmon в Kickstarter, „Zombicide: White Death“, и първоначално беше използвана като инструментална версия в трейлър. Играта въвежда нови герои, механики и предизвикателства, които играчите трябва да преодолеят, а предстоящата версия „White Death“ включва пет токена за оцеляване от ограничено издание на Lacuna Coil.

Cristina коментира новата песен: „Първо представена в неговата инструментална версия, в трейлъра на играта Zombicide White Death, а след това в нейната версия на живо, по време на последното ни разпродадено шоу в L.A., ние сме толкова развълнувани, че най-накрая разкриваме пълната версия на „Never Dawn“! Тази песен е свирепо пътешествие за оцеляване през гротескни и замръзнали земи, където силата вътре е основното оръжие. Запалете огъня в сърцето си и се насладете на слушането!