Винтидж звучене и анимиран хорър фикшън 18 + в “I Can’t Breathe” – новия сингъл на Ме Аnd My Devil.

I Can’t Breathe” е заглавието на третия сингъл на Me And My Devil, който излиза днес, 30 октомври. С него бандата се потапя смело в дълбините на сайкъделик модата от 60-те и буквално спира дъха с дяволска авантюра между звученето на иконични групи от периода, колажирани с хармонии, които напомнят  за легендарни уестърн класики.   

Видеото към “I Can’t Breathe” със знак 18 + е не по-малко смело като идея, сюжет и визия. Историята в него, като филм с неочаквани обрати, е на китариста на бандата Васил Първановски, а арт решенията – на младия художник и татуист Станислав Ангелов. Откровените, нарисувани сцени на секс и насилие създават перфектния бекграунд за музиката на Дяволите за определени състояния.

Нищо друго не ни интересува освен да представяме музиката си по най-провокативния начин, така че да оставим следа в агресивната среда на свръх предлагането. Със сигурност “I Can’t Breathe” е не просто от парчетата, на които лесно у нас се слага етикет „алтернативно“, само защото е от нова формация и нетипично за рок средата“ – споделят Me And My Devil.

Групата отново работи по видеото с Янко Кирилов, който е режисьор на монтажа и основен аниматор на видеото. Текстът на “I Can’t Breathe” е на Ангел Каспарянов и Надя Здравкова.

Видеото ще направи своята премиера в YouTube канала на Me And My Devil в петък, 30/10 в 10:45:

Виж всичко за Ме And My Devil ­– Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян ДрагиевДаката /барабани/, тук: Me And My Devil.

Мe And My Devil – I Can’t Breathe

Mix: Васил Първановски, Мартин Стоянов

Mastering: George Nerantzis

Текст: Ангел Каспарянов и Надя Здравкова

Фотокредит: Елена Ненкова