Me And My Devil изпращат 2021 с нова песен – Rebel God”. Седмият сингъл  на супергрупата е неколедна история за бунт, буден ум и революция на съзнанието и излиза с видеоклип с кадри от лайв изпълнения на бандата.

Rebel God” е поредното парче от пъзела със стилово разнообразие, част от предстоящия дебютен албум на Дяволите, който вече e напълно готов за официална премиера догодина. „“Rebel God” е първият трак, който направихме заедно като група. Беше идея, с която да запалим вътрешния си бунт, за да излезем от зоните си на музикален комфорт. Запали ни за всичко, което сте чули от нас досега и за всичко, което предстои да чуете. “Rebel God” e всеки един от вас“, споделят Me And My Devil.

Бандата остава вярна на посоката си да предлага различни сингли, които не следват обща концепция, а цели да предложи музикално пътешествие сред мелодични рифове, тежки бийтове и изненадващи вокални линии.  

2021 беше знакова за четворката, която взе участие на фест сцените на Muzic Daze и Капана фест и закри първия ден на инди събитието Rebel Rebel. Групата успя да натрупа близо 18К онлайн стрийма и сериозна фен база без нито едно клубно участие.

Продуцент на видеото към Rebel God e Projector Plus, а режисьор – Ангел Каспарянов. Текстът на парчето е на Надя Здравкова, с която групата работи по лириките за целия албум.

Me And My Devil са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

Следете MAMD тук: FacebookInstagramSpotifyBandcamp.

Press & Management: Projector Plus