Metallica започнаха нова концертна поредица, наречена “#MetallicaMondays” миналата вечер, в която групата ще излъчва пълен запис на свой концерт за феновете в YouTube канала и във Facebook всяка седмица.

Хеви метъл гигантите обявиха поредицата в социалните мрежи вчера: “Докато всички изпълняваме своята задача и оставаме вкъщи, ние смятаме, че ни липсва музика на живо. Какво по-приятно от това да се потопим в атмосферата на любимите ни концерти? Дано не звучи твърде захаросано, но сега повече от всякога сме заедно в това и да останем свързани е начин преминем през това. Затова ние представяме серия концерти, на които да се насладите от вашия диван!

Започвайки в 20:00 EDT (2:00 в София), ще направим дебют на новата ни концертна поредица #MetallicaMondays, в която ще предаваме пълен запис на шоу в нашия канал в YouTube и във Facebook всяка седмица.

Започваме с емблематична локация, така че моля, настройте се тази вечер, за да гледате Metallica: На живо от замъка Slane – 8 юни 2019 г.

“Slane е само началото… идвайте ежеседмично за #MetallicaMondays, за да опитате на живо Metallica. Знаем … не е съвсем същото като истински концерт. Повярвайте ни, искаме да можем отново да сме там с вас!”