Last Hope се завръща на новата и по-голяма открита сцена на Метъл Фабриката за специален хедлайн концерт на 10 септември. Специални гости ще са бандите Eufobia, This Burning Day, Street Justice и No Half Measures.

По всичко личи, че този концерт се превръща в едно по-специално събитие, в което Last Hope се събират с няколко топ разнородни банди от различни стилове, което ще е най-вероятно последната възможност да присъстваме на нещо подобно тази година.

За Last Hope е достатъчно да се каже: „Те са група, която няма нужда от представяне!“ Не се знае кога отново ще имаме възможност да гледамe и слушаме на живо Last Hope, по обясними причини. Междувременно, въпреки че последният им албум Peacemaker е на практика все още нов (той излезе в края на 2019-та), бандата започва работа по още по-нов албум, който по план трябва да види бял свят през 2022 . Това шоу ще е “последен шанс за танци” за неопределено време.

Eufobia пък са едни от лидерите в родната дет метъл сцена.Те са група, която също добре познавате и имат чисто нов материал за представяне на живо.

Третата банда се отбеляза на платформата Метъл Фабрика миналата година и е остави и получи положителна оценка. Стилът на This Burning Day е алтернативен метълкор/джент.

Street Justice е новата софийска хардкор пънк траш супер-формация, в чийто състав влизат бивши и настоящи членове на групи като Last Hope, Coprostasis, Hate Campaign, Death Squad, ТВУ и др. Само споменаването на тези е достатъчно за моменталното привличане на внимание и високи очаквания. Street Justice работят усилено върху дебютния си албум и това ще бъде първото и вероятно единствено им появяване на живо през 2021г.

На 11-ти ще ви предложим среща с още един нов проект. Това е No Half Measures, сформирана през 2020г. с членове на Пустота, екс- Expectations, Cold Hate. Свирят тежък хардкор. Two Step or die.

Елате да празнуваме победата над предразсъдаците за стилове и всякакви други и да се радваме на свободата да изживяваме музиката, която обичаме на живо, заедно и шумно. При това през 2021-ва!

Тъй като събитието ще се проведе при ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите, ви съветваме да закупите билети навреме. Билети онлайн тук: https://bit.ly/LastHope1009 и на каса от магазини На Тъмно. Цените на билетите Ранно Пиле са 15лв /ограничен брой/, стандартни 20 лв. и последните билети ще са на цена 25 лв.

Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.