Michelle Gurevich (Chinawoman) и групата ѝ идват за концерт в София, като част от предстоящото европейско турне. Събитието е планирано за 16.03.2017 в клуб Mixtape 5 (B-side).

“New Decadence” – новият албум маркира раздялата между Michelle Gurevich и Chinawoman (сценичното име на артиста до момента).

Родената в Торонто Michelle е дъщеря на руски емигранти. Преди да се насочи към музиката, тя се отдава на кариера във филмовата индустрия. Създаването на песни идва по естествен път и следва ново начало в Берлин, където артистът е по-близо до своята публика. Chinawoman има издадени 3 студийни албума от 2007г. и не спира да концертира, основно в градове от източна Европа.

В началото на 2013 година се състоя единственият концерт на Chinawoman в София. Предстои среща с  Michelle Gurevich, и нейния нов албум “New Decadence”, с упадъчни и фаталистични теми като “First Six Months of Love” или “Drugs Saved My Live”, а между тях “Russian Romance”.

Билетите се разпространяват в мрежата на Eventim.bg – 25 лева до края на 2016, 29 – редовна цена, 35 – в деня на концерта.

Artist website: www.michellegurevich.com

Presented by DerCircle