Miles Kane (the Last Shadow Puppets, the Rascals, The Jaded Hearts Club) анонсира своя четвърти самостоятелен албум “Change The Show” и сподели още един сингъл – слушайте “Nothing’s Ever Gonna Be Good Enough” по-долу.

Наследникът на “Coup De Grace” (2018) ще бъде издаден на 21 януари 2022 от BMG, предварителни поръчки – тук.

„Този албум се роди от интензивен период на саморефлексия; имайки цялото това неочаквано време в ръцете си“, обясни Kane за работата на фона на коронавирусната криза през последните 18 месеца. „Написах песни за големи върхове, големи спадове, мечти, истински приятели и дълбоки чувства. Научих се да оставям бъдещето да се разгръща от само себе си, като същевременно оставам верен на себе си и това доведе до това, което ми се струва като наистина вдъхновяващ албум!

Change The Show“ започна да се оформя след „безпроблемна сесия“ с псих-рокерите Sunglasses For Jaws в студиото на дуото в Хакни, Лондон. „Видях себе си в тяхната енергия, но и в техния вкус и познанията им за музиката“, каза Kane. “Това беше първият път, когато се почувствах стар!

Според прессъобщението, проектът включва елементи на „класически рок и глем влияния, но се фокусира по-отблизо върху Motown, соул и R&B от 50-те“.

Miles Kane: “Change The Show

1. Tears Are Falling
2. Don’t Let It Get You Down
3. Nothing’s Ever Gonna Be Good Enough (Feat. Corinne Bailey Rae)
4. See Ya When I See Ya
5. Never Get Tired of Dancing
6. Tell Me What You’re Feeling
7. Coming Of Age
8. Change The Show
9. Constantly
10. Caroline
11. Adios Ta-ra Ta-ra