“Да хвърлим операта в джаза” в парка на Борисова градина  на 16-ти юни

Неповторимата Милица, заедно с верните й партньори в “музикалните престъпления”  – шестимата превъзходни музиканти от Михаил Йосифов секстет, представят за първи път на сцената на клуб Маймунарника атрактивния концерт-спектакъл  “Да хвърлим операта в джаза”. Събитието ще се състои на 16 юни, събота. Специален гост ще бъде любимият ни музикант, пианист и композитор Васил Спасов.
Вратите на клуба отварят в 19:00 ч., а началото на концерта е предвидено за 21:00 ч.
Ще имаме удоволствието да чуем оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин.

Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев.
Тя е Кралицата на нощта. Тя е Кармен. Тя е Тоска. И Круела де Вил. Тя е Милица и винаги е гладна за нови сценични приключения.

Освен с любимите й музиканти от Михаил Йосифов секстет, Милица продължава да радва публиката и с „Титанично“ –  музикален стендъп спектакъл, в който тя и няколко от музикантите от секстета пеят и свирят до последен дъх на кораба „Титаник”, както и заедно с колегата й Филип Аврамов, участва в концерта “Оскарите в музиката с Плевенската филхармония“. Любителите на театъра също могат да се насладят на Милица  – в пиесите „Секс за първи път“ и „Брачни безумия“.
Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформят днешния образ на джаза в България. Михаил Йосифов секстет поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид.
Михаил Йосифов секстет са: Михаил Йосифов – тромпет; Атанас Хаджиев – тенор сакс; Велислав Стоянов – тромбон; Васил Спасов – пиано; Борис Таслев – бас; Атанас Попов – барабани.

Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място в клуба. Каси: щандовете на Eventim на ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!

FB събитие: https://www.facebook.com/events/382441178930704/

Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/da-hbrlim-operata-b-dzaza-sofi-klub-mamunarnika-494878/event.html

Клуб Маймунарника: https://www.facebook.com/maimunarnika/