Mother’s Cake са номинирани за Amadeus Austrian Music Award 2018 в категорията Hard & Heavy!

Австрийското мега-пауър-трио Mother’s Cake  ще се завърнат в София на 14-ти Април (събота), 2018 в столичния клуб Mixtape5 (B-side). Вратите ще отворят в 21:00 часа | Начало: 22:00

От Българска страна съпорт ще бъде бандата Krekhaus, които наскоро се представиха с блестящо шоу в клуб Терминал 1.

През последните няколко месеца Mother’s Cake са снимали ново лайф видео (както за албума си “Off the Beaten Track”), но този път с парчета от „No Rhyme or Reason.“ По информация от мениджмънта, снимките са били в отвън, в много трудни (Австрийска зима) условия в Инсбрук и тяхното планиране е отнело 6 месеца!. 5 камери и над 30 осветителна тела се въртят около музикантите по средата на един леден стадион! Ако целта е била да се създаде нещо наистина откачено и уникално – то със сигурност тя е постигната!

Mother’s Cake за безспирни! Започнаха 2017та година с участие на международния фестивал Eurosonic/Noorderslag в Холандия; последваха 7 Sold Out дати в Австралия, и 11 Sold Out дати в Европа. В края на годината се прибраха във Виена приветствани от 800 човека публика. Стремглаво към 2018та, бандата потвърди 38 дати включващи 6 (до момента) Sold Out концерта в Обединеното Кралство, и се насочват с бясна скорост и към България където ще ги видим отново на живо на 14-ти Април!

Шоуто на Mother’s Cake + Krekhaus ще бъде на 14ти април (събота), 2018 от 22:00