Събитието ще започне в 21:30 CST тази събота (у нас – 5:30 в неделя)

Феновете ще могат да гласуват за песните, които влизат в сета
Наградената с Grammy английска рок група Muse обяви, че феновете им по света ще могат да гледат концерта им от 360 Amphitheathe Остин, Тексас на живо през Facebook в 21:30 CST тази събота (у нас – 5:30 ч. в неделя), като последват този линк: https://www.facebook.com/muse. По време на концерта Muse ще дадат шанс на Facebook публиката си да гласува за три песни, които бандата ще включи в сета си.
Muse са близо до средата на лятното си турне, на което свирят в амфитеатри заедно с Thirty Seconds To Mars и PVRIS. Обиколката им започна на 20 май и ще завърши на 20 септември в Солт Лейк Сити, Юта. Част от положителните коментари относно турнето са: Tampa Bay Times: „Британските фестивални титани Muse са смайващо талантливи; внушителният басист Chris Wolstenholme и рок барабанистът Dominic Howard се срещат с неспирния циклон, известен като Bellamy, във всеки един момент.”; Billboard: „Продължаващият да ни изненадва талант на Matt Bellamy, Dominic Howard и Chris Wolstenholme oтново циментира статута на Muse на невероятна лайв рок група.”; а Chattanoogan събраха впечатленията си в една дума: „Впечатляващи.”. Оставащите дати за турнето им ще откриете по-долу.
На 18 май Muse представиха последния си сингъл “Dig Down”. Песента се фокусира върху темата за обединение и оцеляване – да се бориш за правдата, дори когато гърбът ти е опрян в стената. “Dig Down” е продуцирана от Mike Elizondo и Muse и миксирана от Spike Stent. Matt Bellamy сподели: „Когато пишех песента, се опитвах да се противопоставя на негативизма, обхванал целия свят, и да изпратя вдъхновение, оптимизъм и надежда на хората, които се борят за каузи, в които вярват; да им предам, че като личности можем да променим света, стига да искаме.”
Слушайте “Dig Down” в Spotify и в Apple Music.

Muse Tour Dates:
10-Jun Austin, TX Austin 360 Amphitheatre
12-Jun Kansas City, MO Starlight Theatre
13-Jun St. Louis, MO Hollywood Casino Amphitheatre
15-Jun Charlotte, NC PNC Music Pavilion**
18-Jul Toronto, ONT Budweiser Stage
22-Jul Wantagh, NY Jones Beach Theater
1-Aug Burgettstown, PA KeyBank Pavilion
15-Sep Mountain View, CA Shoreline Amphitheatre
18-Sep Red Rocks, CO Red Rocks Amphitheatre
20-Sep Salt Lake City USANA Amphitheatre