Всяка история има предистория! Феновете на легендарните P.I.F. вече могат да се докоснат до първообраза на любимата си група – Resemblance с единственият албум на бандата.

Дискът включва седем неиздавани досега песни, които носят истинска стойност за всеки ценител на алтернативния рок. Гръндж вълната, която залива света в началото на деведесетте не подминава и българската сцена. Resemblance е създадена през 1992 г във Варна от Димо Стоянов и Иван Велков. Освен тях в състава влизат Станислав Николов – вокали, Георги Пехливанов – бас и Валери Ценков – барабани. Инспирирана от сиатълския рок, бандата успява да създаде и запише над 40 песни. Следва спечелване на лоялна публика, която пълни зали и клубове в родната им Варна, а по-късно следват участия и на унгарската сцена, където подгряват турнетата на локалните звезди Fresh Fabric.

В края на деведестте Resemblance правят крачка към София, където продължават да пишат своята приказка под легендарното име P.I.F., с което остават завинаги в историята на българската музика като една от най-иконичните и обичани групи.”

Дискът се издава в памет на Димо и всички приходи ще бъдат дарени на семейството му. Албумът може да се поръча тук: www.natamno.com