Само за няколко дни бяха продадени и промоционалните билети за Helloween.

Малко повече от месец остава до първия концерт на Europe в зала „Арена Армеец“, който ще е на 16 май. Всички които искат да чуят на живо „The Final Countdown” ще трябва да побързат, защото хубавите места за шоуто свършват бързо. Вече няма билети от най-скъпата категория – 80 лева, а организаторите пускат нови билети от 75 лева (седящи) и все още има от 70 лева (седящи) и 60 лева (правостоящи), но и те са на изчерпване.

„Изключително приятно се изненадахме, когато разбрахме, че скъпите ни билети са продадени, защото очаквахме те да се продават до края, но ето че предположенията ни се оказаха неверни. Все още има билети в другите две категории, но препоръчваме на всеки който иска да присъства, да не чака до последния момент“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

В четвъртък пък бяха пуснати билетите за супер–концерта на Helloween – “Pumpkins United”, който ще се проведе на 14 декември. За първи път ще имаме шанса да видим рок легендите в оригиналния им състав, което не се е случвало над 20 години. Първите 200 правостоящи билета бяха пуснати на промоционална цена от 50 лева и бяха разпродадени за по-малко от седмица.

„Това е преживяване, което се случва веднъж на човек и скоростта, с която вървят билетите само го потвърждава“, коментират от Bulgarian Live Music.

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември в столичната зала „Арена Армеец“, а концертът на Europe е на 16 май в същата зала. Билети и за двата концерта има в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи.