Odd Crew – 1 август 2023 – Маймунарника, София

На първи август 2023 г. се навършват точно 25 години от деня, в който Васко Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян ‘Бонзи’ Георгиев започват своя общ музикален път.

Тогава, все още деца, се събират на първа репетиция. Месец по-късно, след претърпяно ПТП, кръщават бандата ‘Каскадьори’. С това име издават три албума и през годините свирят като гост музиканти на Васко Кръпката, Камен Кацата, StringS, Kellie Rucker и др. 

Бандата ще отпразнува 25-годишнината си с концерт на първи август в столичната открита сцена ‘Маймунарника’, на който ще представят музика от различните си периоди. Концертът ще е в две части – ‘акустична’ и ‘електрическа’, с кратка техническа пауза между тях.

Билетите са вече налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната, като Early Birds ще бъдат в продажба до 13.7.

Sea Of Black Festival – 5 август 2023 – Летен театър, Бургас

Тазгодишното издание на Sea Of Black Festival ще се състои на 5-ти август отново в летния театър в град Бургас.

Групите които ще се качат на сцената са: Moribund Oblivion, Past Redemption, Mass Confusion,  Fyeld, Rejuvenation, Polygon, Severia, S.E.E., Enezothe, К.П.М.Д.

Отново с подкрепата на Община Бургас събитието ще е с вход свободен!

Burgаs Summer Live (Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor, Phuture Shock) – 6 август 2023 – Морска гара, Бургас

Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock на пристанището в Бургас на 6-ти август!

Интелигентен чувствен дамски поп с четири любими вокалистки ще огласи пристанището в Бургас на 6.08. /неделя/ като част от Burgаs Summer LiveRóisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock са новите имена в серията от летни концерти на Fest Team и Културно-масова дейност с подкрепата на Община Бургас. Гласовете на Sophie Ellis-Bextor, Skye от Morcheeba, Róisín Murphy и Деси от Phuture Shock са жестоките дамски вокали, които ще звучат насред вълните в морския град на 6 август.