През май отново ни очакват чудесни концерти.

Титаничните Pantera ще разтърсят Арена София (за да няма недоразумения – това е бившата Арена Армеец), с лежерните фънки тузари Fun Lovin’ Criminals ще се забавляваме в Зала 3 на НДК, The Exploited ще ни напомнят защо пънкът не е мъртъв; ще има грайнд и блек метъл, поп-рок и синтпоп… За всеки вкус – по нещо.

Ето най-интересните концерти за май 2023 според RockTheNight:

The Exploited – 8 май 2023 – Колодрума, София

Има правилни неща в този живот – често скучни. Има обаче и грешки, които се оказват напълно правилни. Това можем да го потвърдим, тъй като нашата грешка е вярна вече 10 години. Питайте и стотиците фенове, които превърнаха бара, а впоследствие и фестивала в едно от най-обичаните алтернативни места в София. А как се празнува 10-годишнина? Според нас – шумно и пънкарски“. 

Празненствата за десетата годишнина на The Wrong Bar ще прелеят в своеобразен пънк маратон на откритата сцена на Колодрума в Борисовата градина. Специален гост на празника ще бъдат абсолютните класици от втората пънк вълна от Острова, яростните The Exploited. Преди The Exploited ще видим и столичната скейт пънк шайка Piranha, още една софийска пънк бригада – Fly The Flag, както и rock’n’roll / surf / garage / rockabilly бандата Van Cock.

Early Birds разбира се, отдавна са са Sold Out. Регулярни билети могат да бъдат открити в мрежата на bilet.bg, магазини На Тъмно, както и принтове в The Wrong Bar. До 7 май (включително) ще струват 40 лв. На самата дата и на място ще са по 50 лв.

Билети: bilet.bg
FB събитие: facebook.com/events/664232861896751