Концертната програма в края на лятото е все така натоварена. В рамките на септември ни очакват няколко алтернативни фестивала, концерти на добре познати изпълнители и бутикови артисти. Очакват ни срещи с рок динозаври (един бивш и двама настоящи членове на Deep Purple), млади надежди в целия музикален спектър. Ето какво сме подбрали за вас:

Manu Chao – 1 септември 2023 – Stroeja Open Air Music Bar, София

Фронтменът на култовите Mano Negra, Manu Chao, се завръща у нас с бутиково акустично шоу. Билетите бяха разпродадени за няколко часа и ако не сте се подсигурили от рано, нямате никакъв шанс, освен да си вземете биричка (или няколко) и да слушате от някоя пейка в Борисовата…

Рок фест “Хоталич” 1-2 септември 2023 – Севлиево

Стените на средновековния град и крепост Хоталич ще приютят фенове от близо и далеч, които ще дойдат в Севлиево за най-мащабното издание на феста досега. В програмата на двата фестивални дни на сцената ще видим хедлайнерите Легендите и Ахат, а сред любимите групи отново са Sevi и Cool Den.

Rebel Rebel (By The Sea Edition) – 8-9 септември 2023 – Menthol Beach Bar, Варна

Цветът на българския алтернативен рок превзема Варна на 8-9 септември

Rebel Rebel е двудневен фестивал на открито, който през 2023 отива близо до морския бряг с By The Sea Edition в своя летен дом – Menthol Beach Bar. Rebel Rebel е празник на таланта, приятелството, страхотните песни, позитивните вибрации и бунтарския дух.

Прогнозата за този септември включва блестяща възможност за едно последно море с екстри – водата все още е топла, напитките са все така студени, а бонусът е алтернативен музикален фест и то – на плажа. На 8 и 9 септември Rebel Rebel се завръща със своето трето By The Sea издание и този път рокендрол керванът ще доведе осем банди, които да превземат морската столица на абордаж.

Бандите, които запалват пламъка на Rebel Rebel By The Seа 2023 тази година са приятелите и свободните музиканти от Projector Plus:

Aнимационерите // Greesh // Hellion Stone // Lek City Case // No More Many More // Scotopia // Soundprophet // Trope

Защото добрата музика има значение.