Започваме лятото ударно! Юни е доста по-натоварен от обичайното – ще станем свидетели (и участници) в адски яки концерти.

Chemicide – 2 юни 2023 – Live & Loud, София

И като казваме ударно имаме предвид точно това: едни от най-ярките представители на новата вълна на траш метъла – Chemicide от Коста Рика пристигат за първия си концерт у нас.

Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 18 лв.

Концертът ще е на 2-ри юни в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Следете събитието във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/3434578473525407/

Planet Of Zeus – 3 юни 2023 – Mixtape 5, София

Добре познатите Planet Of Zeus идват за концерт в Mixtape 5 на 3 юни. Събитието е част от турнето на бандата, което започва на 1-ви Юни в Солун. Софийската стоунър формация Mayak ще подгрее публиката преди съседите от Гърция.

Kruder & Dorfmeister – 10 юни 2023 – “Pirotska 5” Event Center, София

Kruder & Dorfmeister минават през България с турнето си 30 Years Anniversary Tour, с което празнуват своята 30-та годишнинаЛегендарното дуо за продукция на електронна музика гостува за първи път в България. Срещата им с феновете ще е на 10 юни, в клуб „Пиротска 5” в София.

Както са известни на верните си фенове Kruder & Dorfmeister започват още в началото на  90-те да внасят визуален компонент в DJ сета. Те са вероятно едни от първите диджеи, които комбинират цветни визуализации с ярка палитра от музикални стилове, и с вече три десетилетия опит в аудиовизуалното съвършенство, оставят вдъхновяващи спомени у своята публика.