По-малко от месец остава до първия концерт на рок класиците Nazareth в Пловдив.

На 18 юни в магическата обстановка на Античния театър, именитите музиканти ще изпълнят легендарната балада “Love hurts”, както и всичките им незабравими хитове. Шотландската банда пристига у нас на 17 юни и ще репетира под звуците на музиката на Верди, тъй като ден преди да излязат на сцената на Античния театър, там ще се проведе събитие на Държавна опера–Пловдив – операта “Травиата”.

С впечатляващи визуални ефекти, шоуто на титаните на хард рока под звездите на Пловдив ще бъде гарантирано незабравимо преживяване за публиката в стария град. Рок иконите от Nazareth споделят, че са истински развълнувани от предстоящия концерт, именно заради уникалната локация. Самият Pete Agnew, басист и един от основателите на култовата формация разкрива, че няма търпение да разгледа забележителностите на Пловдив.

Концертът на Nazareth у нас е част от турне, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция. Паралелно с участията си, рок величията подготвят и нов албум, който се очаква да излезе на пазара през 2018 година.

Епичното шоу на великите музиканти е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution. Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/profile.php?id=1894949657409004 и в секция “Календар”:

Nazareth – 18 юни 2017 – Античен театър, Пловдив