Канадската рок група Nickelback ще издаде своя дългоочакван нов албум, “Get Rollin’“, на 18 ноември чрез BMG.

Воден от чисто новия сингъл “San Quentin“, който бе издаден преди няколко седмици, най-новото произведение на Nickelback ще бъде десети студиен албум и първо издание от пет години насам.

San Quentin” е вдъхновен от среща фронтмена Chad Kroeger с реален надзирател от прословутия калифорнийски затвор с висока степен на сигурност. Песента проследява историята, докато той планира своето бягство. В допълнение към “San Quentin“, предстоящата колекция на групата ще включва 10 нови песни, написани от Nickelback.

Прекарахме последните няколко години в правене на записи с темпове, които ни дадоха свободата да творим и нямаме търпение всички да чуят новата музика“, казват Nickelback. „Феновете ни липсват и очакваме с нетърпение да оживим новите песни на сцената, така че нека Get Rollin’!“

Get Rollin’” и “Get Rollin’ (Deluxe)” ще бъдат достъпни чрез цифрови платформи и физически CD формат. Луксозното издание включва четири бонус парчета — акустични версии на “High Time“, “Just One More“, “Does Heaven Even Know You’re Missing?” и “Horizon“. Стандартни и ексклузивни версии на албума също ще бъдат издадени на винил през 2023 г.

Вече може да чуете и втория сингъл от албума, “Those Days“:

Nickelback “Get Rollin'”:

01. San Quentin
02. Skinny Little Missy
03. Those Days
04. High Time
05. Vegas Bomb
06. Tidal Wave
07. Does Heaven Even Know You’re Missing?
08. Steel Still Rusts
09. Horizon
10. Standing In The Dark
11. Just One More
12. High Time (Acoustic) *
13. Does Heaven Even Know You’re Missing? (Acoustic) *
14. Just One More (Acoustic) *
15. Horizon (Acoustic) *

“Get Rollin'” deluxe version