„Помогни ми“ се казва новият сингъл на No More Many More, който излиза днес, 3 декември, с премиера на видеото в YouTube канала на No More Many More.

Помогни ми“ е първи сингъл от предстоящия да излезе трети албум на българската рок група, характерна с дълбочината и интуитивността на текстовете си, въздействащите мъжки двугласия и директните истини, които се сипят безпощадно с всяка дума и акорд от техните песни.  

Във видеото на „Помогни ми“, вдъхновено от несигурните и самотни времена на изолация и  настройване на хората един срещу друг, главни герои са емоциите. Десетки фенове на бандата изпращат свои лични снимки, които отразяват начина им на възприемане на заобикалящия свят. Въздействащите фотографии стават част от видеото на бандата по идея и изпълнение на Росица Николова – Chewbacca. Текстът на „Помогни ми“ е поредната рок поезия от Методи Кръстев, който реди думите като шамари – „ако в земята се заслушаш, ще чуеш песен вместо шум“. В песента като гост музикант се включва и Георги Георгиев от Phantom Ink с безпощадна бас партия.

No More Many More ще изпълнят тази и още много любими техни песни на празничен лайв на Студентския празник в клуб Rock’N’Rolla в София на 8 декември, сряда. Събитието с всички детайли е тук. Междувременно бандата усилено работи и почти е готова с третия си албум, който предстои да излезе през следващата година.

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи: Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, Bandcamp.

PR & Management: Projector Plus

Помогни ми

Музика и текст: Методи Кръстев
Аранжимент: No More Many More
Микс и мастеринг: Огнян Кьосовски
Видео – монтаж и пост-продукция: Росица Николова-Chewbacca
Оператори: Александър Наков, Милена Накова и Крум Карапаунов