Античният театър посреща любимката на българската публика в събота, 5 юни 2021 г.

Най-после Sara Tavares в Пловдив!  Номинираната за награда Grammy певица ще открие концертния сезон в Пловдив – какво по-добро начало!

Sara Tavares  е португалска певица, композитор, китарист и перкусионист. Нейният град е Лисабон, корените й са от Кабо Верде, а композициите са омайна смес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която като истинска магия се движи вълшебният й глас.

Sara Tavares е явление в световната музика, което владее критици и публика с умението си да плува през музикални стилове, размивайки граници. Гласът й е топъл и трениран инструмент, който предава вярно търсенията на артистичната й душа. В интервю за българска медия тя споделя: „Не казвам нищо, което не ми носи послание, и не пея нищо, което не съдържа личен елемент. Не мога да интерпретирам послания, които не минават през сърцето ми, за да могат след това да излязат чрез гласа ми. Просто трябва да са преминали през сърцето ми… Обикновено сама композирам песните си“.

Sara Tavares и мултинационалната й група, ще излязат на сцената на Античен театър, Пловдив, в 19.00 часа, в събота, 5 юни 2021 г.

Всеки, който е слушал някой от шестте й албума знае, че времето задължително ще е топло.

Концертът се организира Blue Hills Events  и е част от фестивала Music of the Ages.

Билети, на цени от 20 до 40 лева, в системата на Eventim.

https://www.eventim.bg/bg/bileti/sara-tavares-plovdiv-ancient-theatre-562920/event.html

Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки и капацитет.

Sara Tavares в социалните медии:

Facebook https://www.facebook.com/SaraTavaresOficial/

Youtube Channel Sara Tavares: https://www.youtube.com/user/SaraTavaresVEVO

Instagram: https://www.instagram.com/saracotiar/