Хитмейкърът Rag’n’Bone Man изненадва феновете с невероятното сътрудничество, в което електронните бийтове и синтезатори за заменени с китари, бас и пулсиращи барабани от адски актуалните Nothing But Thieves.

За това как се е появил ремиксът, Rag’n’Bone Man – чието истинско име е Rory Graham – каза: “Повечето сингли, които съм пусkал досега, идват с ремикс и понякога е малко трудно да си представим какъв ще бъде той – особено ако е денс или дръм-ен-бейс. С „Alone“ имах чувството, че това няма да е възможно и трябваше да мисля нестандартно. Спомням си, че видях Nothing But Thieves на някои фестивали и си мислех колко невероятни са те – обичам звука им. Мисля, че са направили наистина интересна версия на тази песен и е истинска чест да ги има в този сингъл”.

Rag’N’Bone Man: “Life By Misadventure“:

1. Fireflies
2. Breath In Me
3. Fall In Love Again
4. Talking To Myself
5. Anywhere Away From Here
6. Alone
7. Crossfire
8. All You Ever Wanted
9. Changing of the Guard
10. Somewhere Along The Way
11. Time Will Only Tell
12. Lightyears
13. Party’s Over
14. Old Habits

Звездата на Rag’N’Bone Man изгрява през 2017 г., благодарение на забележителния му дебютен албум Human, който постига феноменален успех: 4х платинен сертификат, #1 позиция в седмицата на релийза във Великобритания, най-бързо продаден албум на артист-мъж за цялото десетилетие, награда BRIT и Ivor Novello награда. Rag’n’Bone Man издаде новия си “Life By Misadventure” през май, албумът включва хитовата колаборация “Anywhere Away From Here” с P!nk.