Събитието е в зала Pirotska 5 event center

На 21 април в зала Pirotska 5 event center емблематичнaта българскa ню уейв групa – Нова Генерация ще зарадва феновете си с двучасов концерт. На сцената ще се качат оригиналните членове на групата – Катя, Мишо, Мони Воев и Кристиян, а с тях ще бъдат още Тери, Даката и Алекс, за да изпълнят заедно едни от най-популярните и любими на не едно поколение песни на Нова Генерация. Част от парчетата ще са с нови аранжименти и звучене, а вечерта ще открие DJ N:Mode.

Събитието е с начало 22:00 ч., а вратите на залата ще бъдат отворени в 21:00 ч. Билетите за концерта се продават с пълна сила в системата на Eventim. Цената им е от 25 до 30 лв. според мястото в залата, а в деня на събитието и на вход ще са по 35 лв.

От своето начало през 1987 г., Нова Генерация е една от бандите, която силно повлиява на няколко поколения музикални фенове у нас. Вдъхновението на групата идва от нейния основател и двигател – вокалистът и басист Димитър Воев. Неговите текстове и музикален стил сякаш изпреварват времето си и оказват сериозно влияние в ню уейв звученето в България.

Песни като “Само двама“, “Скорпионите танцуват сами”, “Ледове“, “Бездействие“, “Студен живот“, “Арлина“, “Изповед“, “Страх“ и много други остават в историята на българската ъндърграунд музика като едни от най-популярните и обичани алтернативни парчета и до днес.

Легендарната група – емблема на модерните музикални течения от началото на 90-те, обещава уникална музикално-поетична атмосфера и настроение за всички в зала Pirotska 5 event center – на 21 април вечерта.

Присъединете се към събитието във Facebook тук.

Билети можете да намерите тук.