Vinnie Moore: “Double Exposure”

Китаристът на UFO започва работа по албума през 2022 г., когато никой не може да тръгне на турне. Първоначално плановете са за 5-6 инструментални парчета, които да излязат под формата на EP или само дигитално. “Исках да остана активен и да издам музика, а не да си губя времето. Тогава никой не знаеше колко ще продължи този период. Една вечер слушах демотата на песните и започнах да чувам вокали в главата си, след което започнах да припявам. Просветна ми, че всички песни на практика са рок парчета, които могат да бъдат както с вокали, така и само инструментални. Така се роди идеята за албум с две версии на всяка песен”, обяснява Moore.

Bruce Springsteen: “Only the Strong Survive”

Албумът е колекция от соул хитове от репертоара на Gamble и Huff, Motown, Stax и много други. “Only The Strong Survive” е с вокалите Springsteen, а инструменталните партии са дело предимно на дългогодишния му продуцент Ron Aniello. С вокали в албума гостува и Sam Moore, участват също и The E Street Horns. Струнните аранжименти са на Rob Mathes, а беквокалите са от Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Fonzi Thornton и Dennis Collins.

Depeche Mode: “Playing the Angel: The 12″ Singles”

“Playing The Angel: The 12″ Singles” е колекционерско луксозно издание, съдържащо 10 броя 12-инчови грамофонни плочи със синглите “Precious”, “A Pain That I’m Used To”, “Suffer Well” и “John The Revelator/Lilian”, както и бонус парчета, ремикси, инструментали, дъб версии и други записи от ерата на 11-ия албум на Depeche Mode, издаден през октомври 2005 г.

“Playing The Angel : The 12″ Singles” предлага наелектризиращи ремикси на оригиналните версии на Depeche Mode и включва плоча, посветена на “The Darkest Star”, парчето, от което произлиза заглавието на “Playing The Angel”.