The National: “First Two Pages of Frankenstein”

Трябва да се смятаме за късметлии, че The National не се отказаха след като се сблъскаха с творческата пауза. “First Two Pages of Frankenstein” е албум със сдържан блясък, такъв, който не се бори веднага за вниманието на слушателя, но ще го съблазни с емоционалния си финес. Деликатен шедьовър.

Cradle of Filth: “Trouble And Their Double Lives”

Двете нови песни – “She is a Fire” и “Demon Prince Regent”, са достатъчна причина за прослушване на албума, но концертните изпълнения са наистина страхотни и дори през последните седем минути и половина на песента “You Will Know the Lion By His Claw” албумът не губи инерцията си.

Hollywood Undead: “Hotel Kalifornia” (Deluxe Edition)

Бандата пуска луксозно издание на винил на седмия си дългосвирещ албум Hotel Kalifornia, който излезе през лятото на 2022 г. Изданието включва 5 бонус парчета. Албумът е посветен на растящата бездомност и кризата с разходите за живот в родния щат на групата – Калифорния.

Tom Meighan: “The Reckoning”

Дебютен соло албум за бившия фронтмен на Kasabian Tom Meighan. Написан от Tom Meighan, Gareth Young и Bnnan Infadel, албумът е записан в Корнуол и е продуциран от Gareth Young. “The Reckoning” включва 12 парчета, сред които и синглите “Movin’ On” и “Out Of This World”, и се издава от собствения лейбъл на Tom – Trinity Records.