Puscifer: “Existential Reckoning: Rewired”

След като водените от Maynard James Keenan Puscifer издадоха ремикс версии на всичките си предходни албуми, нямаше съмнение, че ще направят същото и с “Existential Reckoning” от 2020 г., въпросът беше кога. Новото предложение, “Existential Reckoning: Rewired”, събира редица музикални герои като Trent Reznor и Atticus Ross, Troy Van Leeuwen от Queens Of The Stone Age, Justin Chancellor от Tool, Daniel P. Carter и др. Предвид звездния състав, едва ли е изненада, че “Existential Reckoning: Rewired” е едно от най-интересните ремикс издания на Puscifer досега. Албумът е доказателство, че ремиксите не са нещо излишно, а наистина могат да вдъхнат нов живот на песните.

Bury Tomorrow: “The Seventh Sun”

Когато Jason Cameron напусна Bury Tomorrow, бъдещето на групата беше несигурно. Въпреки това те не се предадоха и “The Seventh Sun” е истинско доказателство за това. Албумът е нещо специално, без да се омаловажават и предходните им постижения. Точно когато мнозина сметнаха, че “Cannibal” е най-големият шедьовър на Bury Tomorrow, бандата разбива тази представа с новото си предложение. “The Seventh Sun” няма грешка от началото до края си. Всяка песен е достатъчно качествена сама по себе си, но заедно парчетата са готови да завладеят света.

The Who: “The Who With Orchestra: Live at Wembley”

Запис на концерта на бандата на Уембли от 6 юли 2019 г. The Who изпълняват редица от най-големите си хитове, както и песни от скорошния си студиен албум с помощта на Isobel Griffiths Ltd Orchestra, които придават нова перспектива на парчетата.

Lordi: “Screem Writers Guild”

Любимите на цял свят хард рок чудовища са готови със следващата глава в историята си. След издаването на колекцията “Lordiversity”, през пандемията финландците се възползват от времето вкъщи, за да запишат Screem Writers Guild, който е пълен с лесно запомнящи се парчета, които ще се харесат на всеки техен фен.